Îngrijirea bijuteriilor

Îngrijirea bijuteriilor

  1. Evitați contactul cu apă: Bijuteriile handmade pot fi afectate de expunerea la apă. Evitați să purtați bijuteriile în timpul dușului, înotului sau spălării mâinilor. De asemenea, încercați să evitați expunerea bijuteriilor la umiditate și la alte lichide.
  2. Depozitați bijuteriile separat: În timp ce depozitați bijuteriile, încercați să le depozitați separat pentru a evita răsucirea sau încurcarea lor. În acest fel, veți evita deteriorarea bijuteriilor datorită frecării între ele.
  3. Înlocuiți inelele și cerceii la înot sau duș: În timpul dușului sau înotului, în special în apă sărată sau cu clor, ar trebui să evitați purtarea cerceilor sau a inelelor, deoarece aceștia pot fi afectați.
  4. Curățați bijuteriile: Bijuteriile handmade ar trebui să fie curățate în mod regulat. În timp, acestea se pot murdări sau pot deveni îngălbenite. În acest caz, curățați bijuteriile cu o lavetă moale și uscată.
  5. Protejați bijuteriile de produsele cosmetice: Bijuteriile handmade pot fi afectate de produsele cosmetice, cum ar fi parfumurile, cremele și spray-urile de păr. Pentru a evita deteriorarea bijuteriilor, aplicați produsele cosmetice înainte de a vă îmbrăca sau de a purta bijuteriile.
  6. Evitați expunerea la căldură: Bijuteriile handmade pot fi afectate de căldură. Evitați să le expuneți la surse de căldură directă, cum ar fi lumina soarelui, radiatoarele sau uscătoarele de păr.
  7. Manipulați bijuteriile cu grijă: Manipulați bijuteriile handmade cu grijă și evitați să le trageți sau să le încleștați. În acest fel, veți preveni deteriorarea bijuteriilor și veți asigura o durată de viață mai lungă pentru acestea.
X