Garantia produselor

71 / 100

Garantia produselor

 1. Garantia pe care noi o oferim bijuteriilor Handmadewithlove.ro este de 30 zile , in conditii de folosire corespunzatoare a produselor.Garantia se acorda doar in situatia in care caracteristicile produsului nu corespund cu specificatiile sau atunci cand se descopera defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992. Nu se poate invoca garantia in situatia ultilizarii improprii sau incorecte a bijuteriei (de ex. rupere a bijuteriei, urme de lovituri pe montura metalica, caderea pietrelor din montura, zgarieturi ale cristalelor, ale monturii metalice sau cristale sparte sau ciobite, decolorari ale partilor placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice ori transpiratie acida, semne evidente de uzura, rupere, etc.In cazul in care se intampla un accident si bijuteria se rupe, va stam la dispozitie pentru a repara produsul si va rugam sa ne contactati la handmadewithloveromania@gmail.com sau la nr de telefon 0738.164.045 Oxidarea metalelor este un proces natural prin care acesta se acopera cu un strat galbui- maroniu mat, dand metalului pretios un aspect tern. Metalele placate cu aur sau argint pot oxida chiar si nefiind purtate, prin simplul contact cu aerul. Argintul tratat cu rodiu are o rezistenta mai mare la procesul de oxidare.
  Toate componentele metalice ale bijuteriilor sunt placate cu aur sau argint ( cu exceptia cazurilor in care se precizeaza acest lucru in descrierea produsului).
  In functie de conditiile in care a fost purtata si pastrata, dar si in functie de reactia ph-ului dvs cu placarea cu argint/aur, bijuteria poate oxida la un moment dat. 

   

  Noi vom face eforturi sustinute pentru a cauta in permanenta cele mai bune materiale care sa aiba o rezistenta ridicata in timp si a se mentine stralucitoare.

  Va rugam sa respectati sfaturile de mai jos, pentru a evita astfel daunele aduse produsului si pentru a beneficia de perioada de garantie:

  • pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un saculet dintr-un material moale pentru a evita zgarieturile;
  • pastrati bijuteria individual, nu impreuna cu alte bijuterii, pentru a evita zgarierea;
  • stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de culcare, nu dormiti cu ele, pentru a evita uzura din timpul frecarii lor in timpul somnului;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni;
  • nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);
  • evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de efectuarea treburilor casnice;
  • bijuteriile reglabile vor fi marite sau micsorate cu atentie si delicatete, pentru a evita fortarea sau ruperea lor;
  • evitati loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive

  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii sau poze ale produselor, va rugam sa ne contactati inainte de a lansa o comanda. Raporturile comerciale dintre cumparator si Handmadewithlove.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

  Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ”Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.”

  Noi punem calitatea pe primul loc si de aceea, fiecare bijuterie este lucrata cu maxima atentie si este verificata de doua ori inainte de livrare. In orice caz, daca greseala ne apartine o vom remedia si va vom trimite bijuteria cat de repede posibil.
  Orice problema trebuie semnalata in maximum 24 de ore de la primirea bijuteriei. Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta.

  Pentru a evita orice neintelegeri este foarte important sa CITITI CU ATENTIE toate informatiile despre produs, dimensiuni si alte detalii. Ne puteti solicita oricand informatii suplimentare despre produse. Orice nelamuriri aveti, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa o comanda.

X