Despre noi:

Povestea noastră începe  simplu. Handmade with Love s-a născut dintr-o iubire de bijuterii expresive și frumoase. Noi am apreciat întotdeauna bijuteriile creative și unice care sunt  dificil de găsit în magazine. Așadar, am început cu o pasiune de a crea bijuterii pentru noi înșine, bijuterii pe care am vrut să le purtăm, dar nu le puteam cumpăra nicăieri. Bijuterii care nu pot fi găsite cu usurinta, concepute și realizate de femei care iubesc lucrurile speciale, deosebite,  pentru femeile care adoră să fie speciale, unice!

Am invatat ca arta si frumosul, nu au limite, imaginatia noastra fiind limita. Proiectăm bijuterii unice, inspirate din natura, si nu numai,  care exprimă ceea ce simțim și cine suntem, bijuterii elegante, evocatoare, senzuale, misterioase, feminine, puternice sau amuzante! Realizăm bijuterii care se observă și se admiră de departe și ne face să fim observați și admirați și noi!

De asemenea, am învățat că bijuteriile nu trebuie să fie scumpe pentru a fi frumoase și pentru a ne face să ne simțim frumoși, speciali, deosebiti, ci simpli si sofisticati in acelasi timp! Folosim materiale de cea mai înaltă calitate – sticlă, otel inoxidabil, rășina, pigmenti, vopsea acrilica, argila si materiale antialergice, lemn de esenta tare, nuc, cires, mahon, sticla de vitraliu, cupru etc  – pentru a realiza produsele de calitate pe care sa  vi le doriti!

Sperăm să vă placă produsele pe care le prezentăm aici pe site-ul nostru. Dacă nu gasiti exact ceea ce va doriți, nu ezitați să ne contactați pentru a solicita ceva special. Vom lucra impreuna pentru a proiecta și a face piesa exactă la care visezi. Lasă-te condus de imaginatie!

Produsele noastre handmade sunt făcute manual din dragostea noastră pentru frumos. Handmade with Love – realizeaza bijuterii care ne fac să ne simțim speciali, încrezători și fericiți atunci când le purtăm. Sperăm că te vei simți și tu în acest fel!

  • Produsele noastre L&B Jewelry, nu sunt produse de catre noi. Mai multe modele gasiti pe noul nostru web-site 

~~ M.Mihaela Luminita, Founder and Owner Handmade with Love~~

Iti recomandam site-ul www.englezaintensiv.ro - un site 100% gratuit

Acest website oferă resurse complete și gratuite elevilor care se pregătesc pentru susținerea testului de limba engleză pentru admiterea în clasa a V-a cu program engleză intensiv. Scopul principal este acela de a acomoda candidații cu specificul și exigențele acestui examen, iar testele propuse sunt fie subiecte reale de examene susținute în perioada 2010-2019, fie modele de teste elaborate în conformitate cu programa școlară privind studiul intensiv al limbii engleze.

Viziteaza acum!