Ghid de măsurare al inelelor

Ghid de măsurare al inelelor

  1. Luați o ață sau o bandă de hârtie și înfășurați-o în jurul degetului pe care doriți să purtați inelul. Asigurați-vă că banda sau ața este fixată confortabil în jurul degetului, dar nu prea strâns. Acesta este punctul cel mai larg al degetului, ceea ce înseamnă că este și locul unde inelul ar trebui să se potrivească bine.
  2. Folosind o pereche de foarfece, tăiați ața sau banda de hârtie unde se întâlnește capătul cu celălalt. Acest lucru vă va oferi o măsură a circumferinței degetului.
  3. Folosind o riglă, măsurați lungimea aței sau a benzii de hârtie de la capăt la capăt. Acest lucru vă va oferi o măsură a circumferinței degetului.
  4. Utilizați o diagramă de măsurare a inelelor pentru a determina dimensiunea inelului în funcție de circumferința degetului. Asigurați-vă că utilizați o diagramă de măsurare adecvată pentru locul de unde doriți să cumpărați inelul.
  5. Pentru a fi sigur că măsura este corectă, ar trebui să repetați procesul de mai multe ori pentru a obține o medie a măsurătorilor. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că dimensiunea degetelor poate varia în funcție de temperatura corpului și de ora zilei. În general, este mai bine să măsurați dimensiunea degetului în timpul zilei, când degetul este cel mai puțin umflat.

Inele Masurare

X